O nama


U Školi vina Beograd (Belgrade Wine School), naša misija je da omogućimo visoko kvalitetnu edukaciju u oblasti vina i žestina. Škola je namenjena celoj industriji, prodavcima, distributerima, uvoznicima, vele trgovcima, ugostiteljima… ali isto tako i entuzijastima, svakidašnjim ljubiteljima koji žele da obogate svoje znanje i iskustvo.

Škola Vina Beograd je osnovana 2016. godine i nudi tri zvanično akreditovana nivoa WSET diploma u vinima i žestinama na području Beograda. Diplome su direktno izdate od strane WSET i priznate su svuda u svetu. Pored referentnih kurseva nudimo i tematske jednodnevne događaje edukativnog i zabavnog karaktera namenjene svima. Naši programi su prilagođeni poslovnom svetu i održavaju se u popodnevnim časovima jednom ili više puta nedeljno u centru Beograda.

Wine and Spirit Education Trust (WSET) je institucija osnovana 1969 godine u Londonu i kroz koju je edukovano više od pola miliona ljudi u svetu. Misija je obezbediti kompletno i najbolje u klasi obrazovanje ali isto tako inspirisati nove entuzijaste i profesionalce. U više od 60 zemalja sveta postoje više od 700 APP (Approved Programme Providers) kroz koje je prošlo 94822 kandidata u 2017/18 godini.

Saznajte više o WSET.

Saznajte više o akreditovanom WSET predavaču.