WSET Level 3 Award in Wines

Napredna kvalifikacija za profesionalce koji rade u vinskoj industriji i za ljubitelje vina.

Za pojedince koji žele da se detaljno posvete svetu vina, ova kvalifikacija pruža detaljno razumevanje uzgajanja grožđa i proizvodnje vina. Po završetku kursa ćete biti u mogućnosti da precizno procenite vina i da koristite vaše znanje da biste pouzdano objasnili stil i kvalitet istih. Po uspešnom završetku kursa dobijate WSET sertifikat i rever pin, i moći ćete da koristite adekvatan WSET sertifikovani logo.

Šta ćete naučiti:

Unit 1

Ključni faktori u proizvodnji vina: lokacija, vitikultura, vinifikacija, sazrevanje i flaširanje.
Kako ovi ključni faktori utiču na glavne karakteristike mirnih, penušavih i pojačanih vina u svetu
Kako da primenite vaše znanje da objasnite stil i kvalitet vina

Unit 2

Kako ocenjivati vina, opisati njihove karakteristike i proceniti njihov kvalitet, koristeći WSET nivo 3 sistematičan pristup degustaciji vina® (SAT)

Održavanje kursa

Ova kvalifikacija ima minimalni zahtev od 84 sati studijskog vremena, uključujući 30 časova u učionici ili online vreme isporuke sa provajderom WSET kursa. *

Ispit

Unit 1 se ocenjuje na ispitu od 50 pitanja sa višestrukim izborom i kratkim pismenim odgovorom. Unit 2 se ocenjuje slepim degustiranjem dva vina.

Uslovi za upis

Preporučuje se da imate WSET level 2 Award in Wines and Spirits ili da pokažete ekvivalentni nivo znanja. U zemlji u kojoj pohađate kurs i polažete ispit morate biti punoletni za učestvovanje u degustaciji alkohola. Međutim, ovo nije prepreka za uspješno završavanje Unit 1.
Zahtevi se mogu razlikovati u zavisnosti provajdera kursa.

Cena.

108000 din plus PDV (20%) = 130600,00 din

Ponavljanje ispita

Ponavljanje ispita je moguće za studente registrovane na kursu Wset škole koji nisu položili ispitivanje.
Studenti iz drugih Wset kursa provajdera (Apps) takođe mogu da prisustvuju ponovo ispitima u Belgrade Wine School.
Ove rezervacije i zahtevi moraju biti direktno upućeni na odobrenje organizatoru. Svi studenti moraju imati 18 godina ili više u trenutku rezervacije. Napominjemo da ponovljanje ispita podleže raspoloživosti I dodatnim troškovima.
Da rezervišete ponavljanje ispita morate popuniti odgovarajuci formular i kontaktirati nas contact@belgradewineschool.com ili preko naseg websajta na kontakt strani.
Za slobodne datume ponavljanja ispita obratiti se na: contact@belgradewineschool.com

Kalendar kurseva

Predavač:

Aleksandar Matejić

Više o predavaču