Opšti uslovi Belgrade Wine School (Škole Vina Beograd) poslovanja.


Matteco doo, Belgrade Wine School je akreditovani WSET Course Provider (u daljem tekstu Organizator)

Pravo na registraciju imaju svi, firme i pojedinci, pod uslovom da nakon registracije izvrše uplatu po zadatim instrukcijama, nakon evidentiranja uplate izdaje se fiskalni i gotovinski račun sa podacima registrovanog (u daljem tekstu Kandidati) i šalje se obaveštenje istom.

Registracija: Kandidati se mogu registrovati za specijalne degustacije i za kurs WSET Level 1 do 15 dana pred početka samog časa pod uslovom da postoji još slobodnih mesta. Za kurs WSET level 2 je neophodno registrovati se 30 dana unapred jer pri potvrdjenom upisu kandidatu se šalju udžbenici direktno iz centrale u Londonu na kućnu ili na firminu adresu.

Otkazivanje i povraćaj novca Kandidati koji otkažu pismenim putem Organizatoru učesće na jednom ili na više kurseva do 15 dana pre najavljenog početka mogu dobiti povraćaj novca u iznosu od 60% ukupne sume.

Otkazivanja koja budu izvršena nakon 15 dana pre početka kursa ili kasnije neće biti prihvacena i novac neće biti vraćen Kandidatu.

Organizator zadržava puno pravo da izmeni datum početka kursa ili da ga kompletno otkaže zbog nedovoljnog broja Kandidata. U tom slučaju povraćaj novca za registrovani kurs će biti vraćen u celosti.

Legalni zastupnik Matteco doo, Belgrade Wine School Aleksandar Matejić.