Kursevi


Wine and Spirit Education Trust obezbeđuje svetski priznate diplome namenjene profesionalnom vinskom svetu ali i entuzijastima.

Belgrade Wine School je sertifikovan Approved Programme Provider WSET-a i nudi vam mogućnost studiranja Course Level 1, Course Level 2 i Course Level 3.

WSET Level 1 Award in Wines

Wine and Spirit Education Trust pruža mogućnost da steknete svetski priznate diplome namenjene profesionalnom vinskom svetu ali i entuzijastima.
Belgrade Wine School je sertifikovan Approved Programme Provider WSET-a i nudi vam mogućnost studiranja Course Level 1 Award in Wines.

https://belgradewineschool.com/wp-content/uploads/2016/10/wset_l1wines_specification_en_mar2018.pdf
PROČITAJ VIŠE

WSET Level 2 in Wines

Između početničkog i srednjeg nivoa kvalifikacija, Level 2 Award in Wines pruža mogućnost onima koji već rade u vinskom sektoru ili entuzijastima da detaljnije istraže vina.
Za pojedince koji traže detaljno razumevanje vina, ovaj kurs objašnjava glavne sorte grožđa i najvažnije vinske regione iz kojih potiču. Naučićete više o stilovima vina proizvedenih od istih sorti grožđa kao i ključne klasifikacije i terminologiju etiketa.

Specification
PROČITAJ VIŠE

WSET Level 3 Award in Wines

Napredna kvalifikacija za profesionalce koji rade u vinskoj industriji i za ljubitelje vina.
Za pojedince koji žele da se detaljno posvete svetu vina, ova kvalifikacija pruža detaljno razumevanje uzgajanja grožđa i proizvodnje vina.

https://belgradewineschool.com/wp-content/uploads/2019/07/WSET-level-3-award-in-Wines-srpski.pdf
PROČITAJ VIŠE